arrow-up location mail phone arrow-right download kalender sad
Back

Voor de regio Rotterdam/Den Haag hebben wij een viertal ervaren leidsters beschikbaar.

Annelies is per direct beschikbaar voor de maandag en de vrijdag per 1 oktober 2020. Zij werkt al ruime tijd in twee gezinnen voor Kiddo Staff en één van de twee gezinnen houdt helaas op. Daardoor is zij op zoek naar een tweede gezin. Zij heeft een opleiding MBO niveau, aangevuld met een EHBO diploma voor kinderen. Ze heeft zelf twee dochters van 20 jaar.

Het is een lieve, sportieve en enthousiaste dame die van zeilen en van reizen houdt. Ze spreekt diverse talen en ze is heel actief. Ze heeft ervaring met kinderen van 0 tot 13 jaar bij gezinnen thuis, in de zorg en onderwijs en in het toerisme. Ze vindt het geweldig om met kinderen te werken. Ze houdt van knutselen, om er op uit te trekken met de kinderen (naar de speeltuin, kinderboerderij of dierentuin) en uiteraard om leerzame activiteiten met de kinderen te doen. Ze kan lekker koken en ze vindt het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen.

Farah heeft haar diploma Pedagogisch Medewerkster en heeft ruime werkervaring in de kinderopvang, zowel in een kinderdagverblijf maar ook als leidster aan huis met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Zij komt per 1 oktober beschikbaar voor de woensdag en de vrijdag. Op de dinsdag en de donderdag werkt zij in een ander gezin van Kiddo Staff. Farah is een vrolijke, goedlachse lieve leidster, die zich enorm goed in kinderen kan verplaatsen. Farah is 27 jaar.

Kawtar heeft haar Pedagogisch Medewerkster niveau 3 behaald en zij heeft drie jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Het is een lieve, zorgzame en geduldige leidster van 24 jaar.
Deze leidster vindt het leuk om uitstapjes te organiseren.
Ze is creatief en organisatorisch sterk. Ze heeft naast haar activiteiten op de werkvloer ook leidinggevende taken gehad. Ze heeft haar EHBO voor kinderen al behaald.

Gabriela komt per 1 oktober beschikbaar voor drie dagen per week. Deze dagen zijn nog flexibel in te delen. Zij werkt al een aantal jaren in het team van Kiddo Staff. Het is een hele energieke dame, die echt fantastisch is met kinderen. Ze is ondernemend en sportief en volgt op een hele gedegen manier de ontwikkeling van de kinderen. Zij kan uitstekend de structuur bieden in de dag en ze vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ieder kind ook individuele aandacht krijgt, hoe druk de dag ook is.