arrow-up location mail phone arrow-right download kalender sad
Back

Voor de regio Amsterdam hebben wij een ervaren leidster beschikbaar. Zij is direkt beschikbaar voor drie dagen per week. Deze leidster heeft nog niet voor Kiddo Staff gewerkt en staat nog niet ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang.

Ze heeft haar SPW3 diploma behaald en 3,5 jaar ervaring op een kinderdagverblijf met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Momenteel werkt zij op oproepbasis in een kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid. Ze is een spontane, loyale en representatieve dame van 23 jaar.

Deze leidster kan goed zelfstandig werken en durft haar mening te geven. Ze vindt het leuk om kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen en begeleiden waardoor ze wat meer betrokken bij de kinderen en hun ouders is.

Voor de regio Den Haag hebben we een ervaren leidster beschikbaar, die graag een a twee dagen per week zou willen werken. De dagen zijn flexibel in te delen. Ze werkt al 2 jaar voor Kiddo Staff en is direkt beschikbaar.

Ze heeft haar SPW3 opleiding behaald en ervaring in gezinnen en op het kinderdagverblijf. Het is een lieve, zorgzame en geduldige dame van 26 jaar. Deze leidster is bijzonder creatief. Ze knutselt met de kinderen op basis van een steeds wisselend thema, bijvoorbeeld de seizoenen.

Ook maakt ze altijd bijzondere dagverslagen van wat ze met de kinderen heeft gedaan. Deze leidster vindt het heerlijk om op een zomerse dag een picknickmand met de kinderen klaar te maken en naar het park te gaan.

Wij hebben een aantal ervaren leidsters beschikbaar voor de regio Rotterdam. Zij werken allemaal al ruime tijd in een gezin voor Kiddo Staff en zij zoeken er nog een tweede gezin naast. Alle leidsters zijn per direkt beschikbaar voor drie dagen per week, flexibel in te delen. Alle dames hebben een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met een EHBO diploma voor kinderen.

Het zijn vriendelijke, spontane en representatieve dames. Ze hebben ervaring met kinderen van 0 tot 13 jaar bij gezinnen thuis, in het onderwijs en op het kinderdagverblijf Ze vinden het geweldig om met kinderen te werken. Ze houden van knutselen, om er op uit te trekken met de kinderen (naar de speeltuin, kinderboerderij of dierentuin) en uiteraard om leerzame activiteiten met de kinderen te doen. Alle leidsters kunnen koken en vinden het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen.

In de regio Rotterdam en Zuidhollandse Eilanden hebben we een drie ervaren leidsters beschikbaar. De ene leidster werkt al drie jaar voor Kiddo Staff en is direkt beschikbaar voor de woensdagen. De andere leidster werkt al in een gezin in Rotterdam op de dinsdagen en de vrijdagen met vier kinderen.

Zij zoekt er nog een gezin naast voor de maandagen en de donderdagen. De andere leidster is nieuw binnen het team van Kiddo Staff en werkt op oproepbasis in een kinderdagverblijf. Zij zoekt een gezin voor drie dagen per week. Deze dagen zijn flexibel in te delen.

Alle drie de dames zijn jong, gedreven en draaien hun hand niet om voor een groot gezin. Ze zijn actief en ondernemend en trekken er graag op uit met de kinderen. Alle drie de dames zijn in het bezit van een auto en vinden het ook geen bezwaar om in Rotterdam te werken.